Henpon baru  

Wednesday, October 21, 2009

Bulan lepas ayah bagi yaya enset baru. Maka diwar-war kan lah beliau di dalam blognya: http://thekhalifahs.blogspot.com/2009/09/ku-yang-xsehat-hakim-yg-jeles.html

Hek eleh, enset E90 tu dah bertahun ayah pakai, ape yang barunye. Enset baru abg lagi best (sebenarnye post ni bertujuan utk berlagak ada enset baru):



Tapi ape-ape hal pun takde sape boleh celen akim yang muntah kat atas enset dia sampai rosak dan tak boleh baiki lagi.

AddThis Social Bookmark Button
Links to this post Email this post