Henpon baru  

Wednesday, October 21, 2009

Bulan lepas ayah bagi yaya enset baru. Maka diwar-war kan lah beliau di dalam blognya: http://thekhalifahs.blogspot.com/2009/09/ku-yang-xsehat-hakim-yg-jeles.html

Hek eleh, enset E90 tu dah bertahun ayah pakai, ape yang barunye. Enset baru abg lagi best (sebenarnye post ni bertujuan utk berlagak ada enset baru):



Tapi ape-ape hal pun takde sape boleh celen akim yang muntah kat atas enset dia sampai rosak dan tak boleh baiki lagi.

AddThis Social Bookmark Button
Email this post


1 comments: to “ Henpon baru

  • yaya
    October 22, 2009 at 12:29 PM  

    alaaa saje je xnk mintak.. sbb i just need a tool to call and message.. i'm not a gadget person la.. blueekkkkk..
    (nampak sgt ke mcm ayat jeles.. xkan xkan.. kiki)