Aisyah's Birthday Party - Live Update  

Sunday, April 12, 2009



Birthday party Aisyah yang pertama. Paklong tak dapat datang.. Takpela, tengok dari Skype pun takpe, walaupun kualiti video macam 3gp, pastu suara tak dengar langsung. Anyway, party sedang berlangsung skrg, terimalah live update, secara langsung dari Ilam Studio, Christchurch!



Ini dia birthday girlnya! Aisyah si rambut tocang, gigi dua batang.



"Aisyah and The Gang", featuring:
Aisyah, birthday girl yang bad mood, pipi tak terkontrol. Ayah dgn Tok Daddy kat belakang, ayah tengah mencurik pandang. Ibu, tengah pegang Aisyah, nampak idong dgn gigi je. Paksu, muka separuh.



Okay, tibalah masa yang dinanti-nantikan, acara tiup lilin! Opps, setting videocam dulu..



Okay, semua orang nyanyi Happy Birthday, Paklong kat New Zealand pun nyanyi sama-sama.. Tak sabarnye nak tengok Aisyah tiup lilin buat kali yang pertama, hati berdebar-debar ni!





CIS!!!
HAMPEH!!!




Tibalah pula ke acara makan-makan.. Diorang semua tengah makan-makan sekarang ni, ada laksa, ada soto, ada puding, kek tu dah memang wajib la. Paklong kat New Zealand ni pun tengah makan jugak, nasik lauk sardin.



AddThis Social Bookmark Button
Email this post


2 comments: to “ Aisyah's Birthday Party - Live Update

  • yaya
    April 13, 2009 at 1:30 PM  

    alaaa siannye nasik lauk sadin.. kak idah ckp nk pos rempah gulai..

  • Johan
    April 13, 2009 at 7:59 PM  

    Boleh jugak. Tapi abg boleh masak gulai tok alang la, sedap pulak tu.

    tapi kalau nak pos pun boleh jgk. tapi kena bitau la, sebab abg kena amek kat ofis, kalau tak busuk je nanti.

    benda yg lebih penting ialah kicap manis habhal. kicap kat sini semuanya tak sedap. abg dah beli 3 botol, semuanya reject.