FREE!!! Get Your Own Handwriting As Font FREE!!!  

Wednesday, April 8, 2009

Ya, walaupun tajuk email ini mengandungi perkataan "FREE!!!", tapi INI BUKANLAH EMAIL PALSU!!! Malahan, jika anda mendapat sepucuk email yang sama, mungkin anda berasa ragu-ragu untuk mengklik pada link yang diberi, dek kerana perkataan "FREE!!!" pada tajuk itu???!!. MUNGKINKAH IA MENGANDUNGI VIRUS??!Adakah data-data pada komputer anda itu akan SELAMAT????


Tapi seperti yang saya katakan, ini bukanlah email palsu!!


Semua ini BENAR-BENAR BERLAKU!!!!!!


SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/
SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/
SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/


Silalah lihat BUKTINYA! Inilah dia sampel yang saya taip pada Microsoft WORD dan kemudiannya SAYA TIDAK DPT BEZAKAN DGN TULISAN TGN SAYA SENDIRI!!!!!!???


(klik utk lebih besar)


SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/
SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/
SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/


Feature percuma ini akan berakhir tidak lama lagi!!!


Anda haruslah BERTINDAK PANTAS!!!!!!!!!!!!!!Jika tidak,anda mungkin AKAN MENYESAL KELAK!!!!!!??


SESAAT BERLENGAH,SELAMA LAMANYA KECEWA.


Jadi jgnlah berlengah lagi!! SILALAH KLIK DISINI!!!!!!!


SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/
SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/
SILALAH KLIK DI SINI!!! http://www.yourfonts.com/


Sila forwardkan email ini kepada 10 rakan terdekat SERTA-MERTA!! Jika tidak, musibah akan menimpa diri anda dlm masa terdekat!!!!
MUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

AddThis Social Bookmark Button
Email this post


1 comments: to “ FREE!!! Get Your Own Handwriting As Font FREE!!!

  • Johan
    April 8, 2009 at 5:02 PM  

    Aku betul2 tak boleh bezakan dgn tulisan tgn aku sendiri.

    Kalau sape2 nak buat benda ni, kena tulis secara natural, jgn ikut sgt syarat2 template tu, nanti x nampak natural.